DUBAİ VİZENİZ 48 SAAT İÇERİSİNDE HAZIR.
Dubai vizesi için gerekli evraklar – Dubai Vize başvuru formu

•Pasaportlarınızın renkli fotokopileri
• 1 adet fotoğraf
Vize başvurusu yapan kişi adına düzenlenmiş sabit fatura (cep telefonu, su, elektrik, dogalgaz v.s)
• Birleşik Arap emirlikleri vize başvuru formu ( Acentemizden talep ediniz)
• İbraname (Acentemizde mevcuttur.)

ÇALIŞANLAR İÇİN
• 
Çalıştığı işyerinden, antetli kağıda yazılmış, Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
• Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi
• Sigorta Bildirim Formu

İŞYERİ SAHİBLERİ İÇİN;
• 
Çalıştığı işyerinden, antetli kağıda yazılmış, Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
• Çalıştığı iş yerinin faaliyet belgesi
• Vergi levhasının renkli fotokopisi, ticaret sicil gazete kopyası,

EMEKLİLER İÇİN;
• 
Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
• Emekli Cüzdan kopyası

ÖĞRENCİLER İÇİN;
• 
Dubai’ye giriş nedenini belirten  yazı.
• Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

EV HANIMLARI İÇİN;
• 
Dubai’ye giriş nedenini belirten resmi bir yazı.
• Evlilik Cuzdan Kopyası, bekar ise ikametgah

Vize onayınız Mail ile tarafınıza ulaşacaktır.Ortalama işlem süresi maksimum 3-4 iş günüdür.Normal şartlarda 48 saat içinde vize onayı gelmektedir.
Pasaport gecerlilik süresi en az 6 ay olmalıdır.
Eğer daha önce B.A.Emirliğine yapılan ziyarette ülkede 15 günden fazla kalınmış ise; yeni vize müracatı yapılabilmesi için ülkeden son çıkış tarihinden 30 gün geçmiş olmalıdır.
Vize başvurunuzu yaparken adınıza kayıtlı gecerli bir B.A.E. vizesi olmamalıdır.

Dubai’ye seyahatlerde Seyahat Sağlık sigortası zorunlu olarak istenmemekte olup sadece tavsiye edilmektedir.
Seyahat Sağlık sigortası için 0212 243 74 64 ten bilgi alabilir ve poliçe talep edebilirsiniz.

Dubai için vize almak istiyorsanız bize 0212 293 93 35 numaralı telefondan hemen ulaşın.
Dubai’ye ister Türk Hava Yolları ile ister Emirates ile ister diğer bir yolla seyahat edin, ,Acil Dubai Vizenizi biz alalım.
Biz vizenizi alalım sizde size kalan zamanınızın keyfini çıkarın.